Naše vrednosti

PharmaSwiss, jedna od vodećih farmaceutskih kompanija u Srbiji, se bavi proizvodnjom i distribucijom sopstvenih i partnerskih proizvoda već dugi niz godina, negujući orijentisanost ka kupcima i stavljajući njihovo zadovoljstvo u prvi plan u svakodnevnom poslovanju. Zbog toga smo veoma ponosni na ugled i reputaciju koju imamo među zdravstvenim radnicima i potrošačima.

Hrabrost

Osnaženi smo da postupamo odlučno i da predvodimo, zamišljamo i ostvarujemo nove mogućnosti za našu budućnost. Zalažemo se za pravednost i podržavamo druge da čine to isto.

Agilnost

Brzo reagujemo na promene u unutrašnjem i spoljašnjem okruženju, ne gubeći iz vida svoju viziju.

Odgovornost

Prihvatamo odgovornost za naše aktivnosti i fokusirani smo na pronalaženje rešenja i ostvarivanje rezultata. Mi ispunjavamo naša obećanja i obaveze.

Timski rad

Ostvarujemo zajedničke ciljeve kroz otvorenu i iskrenu komunikaciju. Brinemo jedni za druge međusobno podržavamo napore drugih.

Integritet

Poslujemo u skladu sa najvišim standardima profesionalnog ponašanja i etike. Transparentni smo, iskreni, etični i pošteni u svim našim interakcijama; ljudi nam veruju da se držimo date reči.

Orijentisanost ka ciljevima

Kontinuirano ostvarujemo postavljene poslovne rezultate, ispunjavamo rokove i poštujemo standarde kvaliteta, produktivnosti i učinka.